Jocs de societat

 

Sempre que tinc ocasió, m'agrada participar en algun joc de societat (escacs, billar, futbol taula, Trivial Pursuit, etc). Personalment, crec que poder jugar amb altres persones és molt beneficiós, perquè crea vincles, exercita el cervell i/o el sistema motriu i et fa desconnectar una mica dels problemes quotidians.

 

Disposo d'una representativa col·lecció de jocs, amb els quals em distrec estudiant-los i classificant-los... Si voleu veure la meva compilació, us invito que visiteu el meu Web: Juegos de Sociedad (actualment està en construcció).

 

 

També, des de petit, m'ha captivat la història i evolució de les consoles i computadores. En aquest cas, disposo d'un altre Web, anomenat Videoconsolas, on exposo la meva col·lecció de velles glòries i faig un repàs de totes les generacions.

 

Quedi clar que penso que una màquina mai podrà substituir la companyonia d’un contrincant humà però, el seu lògic i ràpid raonament també ens podrà fer passar una bona estona.

 

Com a mostra, us presento un senzill però bon programa d'escacs on podreu posar a proba els vostres coneixements... i els del vostre ordinador. Cliqueu el primer "Play", després escolliu si voleu jugar amb blanques o negres i, per últim, el nivell de dificultat:

 

Web creat el 22/10/2009

© Humbert Sanz i Vaqué

Traducir al español

Translate to English: