Professió

Actualment sóc consultor de l'empresa FarmaPremium, primer programa de fidelització, a nivell nacional, amb més de  2.500 farmàcies adherides al programa i 500.000 clients.

  

Posant al stand de Farmapremium, al Infarma 2017
Posant al stand de Farmapremium, al Infarma 2017

 

Represento la meva empresa a les farmàcies de la zona Federació Farmacèutica (Catalunya, Comunitat Valenciana i Franja d'Aragó). Les meves funcions són: escoltar, formar, assessorar, mediar, comercialitzar, revitalitzar, mantenir i conèixer a cada una de les meves farmàcies... sent la imatge de meva empresa y referent per cada una de elles.

 

Sóc geòleg, llicenciat superior per la Universitat Autònoma de Barcelona, des de febrer de 2000. Especialitzat en geologia aplicada (geotècnia, ambiental, hidrogeologia, extracció de recursos naturals...)

 

A la Fuente de los Geólogos. Puerto de Navacerrada (Madrid). 2013
A la Fuente de los Geólogos. Puerto de Navacerrada (Madrid). 2013


Titulat Superior en Prevenció en Riscos Laborals, especialitzat en Seguretat Laboral, des de l'any 2008.


Professor de ESO i batxillerat (àrea de ciències i tecnologia) amb el Certificat d'Aptitud Pedagògica, obtingut a l' Institut de Ciències de l'Ensenyament de la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2000. Complementat amb el nivell C de català, atorgat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el 2009.

 

Experiència

Com a geòleg professional (i tècnic superior en riscos laborals) he desenvolupat diferents funcions, treballant per a empreses com: les Salines de INFOSA al Delta del Ebre; les enginyeries e3 Solinteg i PROINTEC; per al departament de geotècnia d'APPLUS, per a Asdoconsult Ingenieros, per a ABT Ingeniería y Consultoría Medioambiental o per a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

A continuació teniu una petita selecció d'algunes imatges de feines on he treballat:

 

 

Per altra banda, com a professor, tinc experiència: al Seminari de Tortosa, al Col·legi Estel de Barcelona, a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona i al IES Fort Pius de Barcelona.

 

Sóc una persona molt polivalent i responsable. També tinc molta experiència amb feines de cara al públic, de tipus comercial o de caire més manipulatiu. He treballat a Avatars of War o Mercadona, la Cigarra, d'enquestador al Instituto Dym, de dependent de tenda, d'operari de la fàbrica IRPEN o de mosso de magatzem a DHL.

Web creat el 22/10/2009

© Humbert Sanz i Vaqué

Traducir al español

Translate to English: